Het begint bij jouw ambitie


Afhankelijk van je ambitie en in welke fase je bedrijf of merk zich bevindt, gaan we onze samenwerking vormgeven. Ik sta voor het neerzetten van een sterke basis, dat altijd als lijn dient voor alles wat je doet. Ik richt mezelf op bloeiende bedrijven en ambitieuze starters. Bloeiende bedrijven die graag een totaalbeleving neer willen zetten of professioneel door willen groeien. En ambitieuze starters die vanaf het begin een sterk bedrijf of merk neer willen zetten.


Om een originele positionering en totaalbeleving te creëren werk ik nauw samen met professionals die ieder zijn of haar eigen discipline hebben. De professionals waar ik mee samenwerk zijn designer, fotograaf, stylist of interieurarchitect die van je bedrijf of merk een ware beleving weten te maken. Door mijn weloverwogen en doordachte proces ben ik ervan overtuigd dat we samen een mooi én publieksgericht resultaat kunnen bereiken.

✘ Bloeiende bedrijven

Jouw ambitie

Ik wil met mijn bedrijf een totaalbeleving neerzetten richting mijn klant waarin alles een eenheid vormt.

Voor wie

Perfect voor bloeiende bedrijven die een volledige ervaring willen neerzetten die rechtstreeks gericht is op hun publiek en toe zijn aan de volgende stap voor een professionele slag. De samenwerking bevat een complete positionering en doorvertaling in design, fotografie, interieur en of communicatie. Net wat je bedrijf nodig heeft om zich te onderscheiden van je concurrentie en dichter bij je doelgroep te komen.

Meerwaarde

Als alles tot in detail klopt staat er een herkenbaar, origineel en consistent bedrijf of merk dat een totaalbeleving biedt aan de klant. Niemand kan er meer omheen. Simpelweg blijf je in hun koppie hangen en wil de klant zich aan jou binden in plaats van aan anderen.
Vraag prijs aan

✘ Ambitieuze starters

Jouw ambitie

Ik ga een bedrijf of merk beginnen en wil het direct vanuit een sterke basis opbouwen, om zo helder voor ogen te hebben waar mijn bedrijf of merk voor gaat staan.

Voor wie

Voor ambitieuze starters en bestaande bedrijven die een nieuwe tak opbouwen. De samenwerking bevat de basis om jou op weg te helpen met het opzetten van een professioneel en origineel bedrijf. Om heel helder te hebben waar het voor staat, wat het onderscheidend vermogen is en waarvoor de klant bij jou moet zijn.

Meerwaarde

Als je vanaf de start al gelijk een sterke basis hebt dan kun je de juiste koers varen en worden keuzes makkelijker. Het vormt direct een eenheid, waarmee je boodschap richting de markt en je klant duidelijk is.
Vraag prijs aan