Brand Consultancy; keep it simple


Als brand consultant ben ik er voor jou om als merk professioneel door te groeien, een origineel merk op te bouwen of simpelweg voor een frisse blik. Het is mijn ambitie om samen met jou te bouwen aan een herkenbaar, consistent en origineel merk. Puur door dicht bij de kern te blijven en het simpel te houden.


 

✘ Origineel merk


Mag het onderscheidend vermogen van je onderneming sterker naar voren komen of heb je de ambitie om een origineel merk op te bouwen? Dan beginnen we bij een sterke basis. Samen bouwen we aan een sterke merkpositionering, de basis om je merk op te bouwen of uit te bouwen. Hier ligt het onderscheidend vermogen om in een toch wel overvolle markt als merk op te (blijven) vallen.
✘ Heldere positionering
✘ Origineel concept
✘ Duidelijke strategie
✘ Concreet strategisch en creatief advies
 

✘ Professioneel doorgroeien


Mijn onderneming of merk mag professioneel door groeien, om nog sterker te staan en mee te groeien met de markt. Een mooie ambitie waar ik je graag bij ondersteun. Vaak staat de basis en zijn daar kleine nuances aan te brengen. De basis doorvertalen in elke detail, daar zit de professionele touch. Dit is het moment om je merk body te geven. Puur op de vlakken waar je merk dat nodig heeft.
✘ Heldere positionering
✘ Origineel concept
✘ Visueel design
✘ Interieur en fysieke omgeving
✘ Styling en fotografie
 

✘ Frisse blik


Soms is het gewoon even lekker om iemand met een frisse blik naar je merk te laten kijken. Of simpelweg om kort en krachtig advies te vragen, waar je direct en concreet mee verder kunt. Geen poespas.
✘ Frisse blik
✘ Kort en krachtig
✘ Strategisch advies
✘ Sparringspartner
✘ Eenmalig of vaker

Stap voor stap


Wil je graag stap voor stap werken aan je merk of is er een bepaald element waar je merk alleen aandacht in nodig heeft? Dat kan ook! Juist ook met kleine stappen maak je al een groot verschil. Laten we samen ontdekken wat jouw merk nodig heeft en welke stappen er voor nodig zijn om je merk body te geven.


Brand los

Simple, but significant.